تغذیه

راههای افزایش جذب پروتئین برای عضله سازی

عضله سازی با افزایش جذب پروتئین

در این مقاله از راههای افزایش جذب پروتئین در بدن برای عضله سازی مطلع می شوید. اگر حجم عضلانی شما کم است و یا لاغر اندام هستید و تمایل به افزایش حجم عضلانی دارید، پیشنهاد می دهیم حتما این مقاله را به دقت مطالعه کنید. در ادامه از راههای افزایش جذب پروتئین غذا و مکمل های ورزشی در بدن ،از طریق تنظیم آنزیم های سیستم گوارش مطلع می شوید. 

راههای افزایش جذب پروتئین در بدن برای عضله سازی و ریکاوری

بهترین راه برای افزایش جذب پروتئین در بدن و بهبود رشد عضله و ریکاوری بعد از ورزش ، تنظیم آنزیم های سیستم گوارش است. مهمترین اصل در افزایش وزن و عضله سازی، افزایش کالری دریافتی توسط تغذیه سالم و کافی می باشد. اما چگونه می توان جذب پروتئین را افزایش داد و بهترین داروی افزایش جذب غذا چیست؟

تنظیم سیستم گوارشی از طریق مصرف برخی مواد غذایی و مکمل های بهبود دهنده سیستم گوارش به سادگی امکان پذیر است. اگر از جمله افرادی هستید که با وجود داشتن تغذیه مناسب، به افزایش وزن دلخواه خود نمی رسید و از سندرم روده تحریک پذیر (اسهال و دفع مداوم از روده) رنج می برید، حتما از روش های زیر استفاده کنید:

 

مواد غذایی افزایش دهنده جذب دستگاه گوارش

1- زنجبیل

2- مواد غذایی حاوی پروبیوتیک نظیر انواع لبنیات پروبیوتیک

** از نوشیدن آب هم زمان با غذا خودداری کنید، زیرا فرایند جذب غذا به شدت کاهش می یابد.

 

قرص افزایش دهنده جذب پروتئین در بدن

قرص های افزایش دهنده جذب پروتئین در بدن، به جذب حداکثر پروتئین و کالری اضافه کمک می کند. به این صورت که مواد غذایی و کالری اضافه به جای اینکه تبدیل به چربی‌ شود، در فرایند عضله‌ سازی مورد استفاده قرار می گیرد. مکمل‌ های افزایش دهنده جذب در دستگاه گوارش ، موجب جذب بهتر مواد غذایی در معده و روده، کاهش نفخ و تنظیم دفع مواد زائد از روده می شوند:

1- قرص پروبیوتیک‌: باکتری‌ های پروبیوتیک، جزء باکتری های خوب و ضروری محسوب می شوند که علاوه بر بهبود گوارش، مولکول‌ های پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامینها و آنتی‌ بیوتیکهای مختلف را تولید می‌ کنند. در واقع پروبیوتیک ها به ایجاد تعادل بین باکتری های خوب و بد کمک می کنند. منبع باکتری‌ های پروبیوتیک لبنیات و میوه‌ ها هستند. پروبیوتیک ها نظیر قرص لاکتول، بهترین داروی افزایش جذب غذا محسوب می شوند و هیچ گونه عوارضی برای آن گزارش نشده است.

خواص قرص های پروبیوتیک و پری بیوتیک شامل موارد زیر است:

کمک به درمان نفخ و درد شکم.

رفع بوی بد دهان ناشی از تداخلات گوارشی.

افزایش مقاومت بدن در برابر باکتری های عفونت زا.

کاهش احتمال ابتلا به عفونت های مکرر.

بهبود ایمنی و سلامت عمومی.

مناسب برای بیماری های التهابی روده و کولیت.

درمان اسهال عفونی (باکتری و ویروسی).

کمک به درمان سندرم روده تحریک پذیر یا (IBS).

تنظیم و بهبود عملکرد سیستم گوارشی و تقویت سیستم ایمنی.

درمان اسهال عفونی یا اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها.

موثر برای درمان یبوست.

تاکنون هیچ عوارض و تداخلات دارویی برای پروبیوتیک ها گزارش نشده است.

راههای افزایش جذب غذا برای عضله سازی

2- آنزیم‌های گوارشی : انواع مختلف آنزیم های گوارشی برای تجزیه پروتئین ،کربوهیدرات،فیبر، قند و چربی ها مصرف می شوند. البته لازم است که مصرف این آنزیم های گوارشی حتما با مشورت پزشک انجام شود.  

قرص تنظیم آنزیم گوارشی برای افزایش جذب غذا

قرص و مکمل های حاوی آنزیم های گوارشی می توانند شامل یک یا چند مورد از ترکیبات زیر باشد :

آنزیم های گوارشی برای تجزیه کربوهیدارت ها : پاپین، بروملین، آمیلاز

آنزیم های گوارشی برای تجزیه چربی هالیپاز 

آنزیم های گوارشی برای تجزیه قند شیر : لاکتاز

آنزیم های گوارشی برای تجزنیه پروتئین ها : پانکراتین

آنزیم های گوارشی برای تجزیه فیبرها : سلولاز

بیتین هیدروکولوراید (HCL)

3- بیتین هیدروکولوراید (HCL) :اگر اسید معده شما ضعیف است، برای افزایش جذب پروتئین و به منظور افزایش اسیدیته کردن اسید‌های معده می توانید با مشورت پزشک بیتین هیدروکولوراید استفاده کنید. به این صورت می توانید جذب پروتئین را به طور چشمگیری افزایش دهید.

نحوه مصرف: به مقدار 650 میلی‌ گرم همراه هر وعده غذایی حاوی پروتئین، مصرف شود. میزان دوز آن را بر اساس واکنش معده خود، افزایش یا کاهش دهید. برخی‌ به دستور پزشک همراه هر وعده 3 قرص 650 میلی گرمی را مصرف می کنند و برخی‌‌ ها برای افزایش بیشتر کارایی ،همراه با HCL، پپسین مصرف می کنند.

4- پیسین چیست: پپسین (Pepsin)، از آنزیم های پروتئینی است که از سلول‌ های اصلی معده ترشح می‌ شود و به هضم پروتئین‌ ها کمک می‌ کند. آنزیم پپسین پروتئین‌ ها را به پروتئین‌ های کوچکتر تبدیل می‌ کند.

 

بهترین مکمل بدنسازی برای حجم

 

لطفا سوالات و نظرت خود را در زمینه راه های افزایش جذب پروتئین برای عضله سازی و ریکاوری را در قسمت دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.:

4.5/5 - (17 امتیاز)

8 دیدگاه در “راههای افزایش جذب پروتئین برای عضله سازی

  1. فریبا گفت:

    سلام. خسته نباشید دخترم ۱۳‌سالشه اشتها بسیارعالی قد۱۶۰وزن ۳۶ ولی. هیچ افزایش وزن نداره آیا میشه از این قرص،استفاده بشه یا ن؟؟بیشتر اوقات شکم درد میشه ممنون میشم. راهنمایی بفرمایید

    1. 66 مارکت گفت:

      برای افزایش جذب غذا می تونه از لاکتول استفاده کنه، حاوی پروبیوتیک طبیعی لبنیات هست. در واقع لاکتول نوعی مکمل سین بیوتیکی با ترکیبات باکتری های پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس و پره بیوتیک فروکتو الیگوساکاریدها است. قرص پروبیوتیک لاکتول با کمک به تنظیم فلور میکروبی روده، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جذب بهتر غذا کمک میکنه، زینک هم به افزایش اشتها کمک می کنه.

    2. آقای بازدید کننده گفت:

      دخترتون ازمایش تیروئید داده؟

  2. مهسا گفت:

    سلام من اشتهام بد نیست ولی جذب بدنم پایین هست هرچی میخورم نمی‌دونم میره کجا😅 آزمایش هم دادم بدنم سالم هست دکتر گفت جذب بدنت پایین هست میشه قرص پروبیوتیک بخورم یا نه ؟

    1. 66 مارکت گفت:

      سلام، بله مصرف قرص پروبیوتیک به جذب بهتر غذا کمک می کنه، البته توجه داشته باشید که پروبیوتیک رو با آنتی بیوتیک ها مصرف نکنید.ممنون از بازدیدتون

    2. آقای بازدید کننده گفت:

      خیر بدون ازمایش های اولیه و مشورت پزشک به هیچ وجه دارو سر خود مصرف نکنید

  3. محمد گفت:

    درود من چهارپنجم معدم رو بخاطر کنسرمعده برداشتم بشدت لاغرشدم آیا راهکاری سراغ دارید که جذب غذا برای روده هام بهتربشه سپاس

    1. 66 مارکت گفت:

      سلام، بله راههایی برای افزایش جذب غذا هست، شما می تونین از راهنمایی پزشک تغذیه یا مربی مجرب ما استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *