اخبار ورزشی

صدور مجوز تاسیس باشگاه مجازی برای افزایش درآمد

صدور مجوز برای بازگشایی و تاسیس باشگاه مجازی آنلاین

کاوه صدوقی اعلام کرد، دستورالعمل تاسیس باشگاه های مجازی و آنلاین نوشته شد. بازگشایی باشگاه های مجازی اینترنتی راهکاری برای افزایش درآمد و اشتغال زایی جدید است. در این صفحه جزئیات کامل مربوط به صدور مجوز تاسیس باشگاه مجازی را می خوانید.

 

به علت شیوع بیماری کرونا باشگاه های مجازی با شهریه برای ورزش در خانه تاسیس می شود!

 

مزیت های تاسیس باشگاه مجازی چیست؟

با شیوع بیماری کرونا، تشکیل کلاس های آنلاین آموزشی و ورزشی گسترش یافته و حتی بسیاری از افراد اقدام به ایجاد صفحات اینستاگرامی برای آموزش انجام حرکات ورزشی در خانه کرده اند. البته این آموزش ها بسیار مورد استقبال قرار گرفت و موجب افزایش اهمیت بررسی و سازماندهی موضوع آموزش ورزش در خانه شد.

از مزیت های تاسیس باشگاه مجازی می توان به سازماندهی این اقدام به عنوان یک شغل مرتبط با سلامت جامعه اشاره کرد.

با این شیوه بر عملکرد آموزشی مربی های آنلاین دارای مدرک مربیگری نظارت شده و از گسترش فعالیت مربی نماها جلوگیری خواهد شد.

کسب درآمد و اشتغال زایی برای باشگاه داران مجازی بدون نیاز به صرف سرمایه جهت تهیه سالن و تجهیزات ورزشی، از مزایا ویژه این طرح برای ایجاد کسب و کارهای جدید است.

بنابراین اگر به دنبال وام برای تاسیس باشگاه ورزشی و بدنسازی بوده اید، شاید تاسیس باشگاه مجازی راهکاری برای تاسیس باشگاه با کمترین هزینه باشد.

احتمال استقبال باشگاه داران حقیقی برای کسب درآمد آنلاین از باشگاه مجازی و نامحدود اینترنتی وجود دارد. گرچه برخی از باشگاه داران برای دوری ورزشکاران از باشگاههای واقعی و حضور در باشگاه مجازی و آنلاین احساس نگرانی می کنند.

تاسیس باشگاه مجازی و اینترنتی در سال 1400

صدور مجوز تاسیس باشگاه مجازی در ایران 

کاوه صدوقی شرح داد هم اکنون دستورالعمل تاسیس باشگاه های مجازی نوشته شده است. بنابراین پس از این امکان صدور مجوز تاسیس باشگاه های مجازی در ایران برای واجدین شرایط تاسیس باشگاه آنلاین مجازی، فراهم می باشد.

نشست مجازی هم اندیشی، با موضوع امکان تأسیس باشگاه های ورزشی مجازی با حضو‌ر رضا شجیع؛ نایب رییس فدراسیون ورزش های همگانی، محمد رضا فروحی دبیر فدراسیون، کاوه‌ صدقی؛ رییس انجمن صنفی باشگاه داران استان تهران، علی سلامت؛ رییس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی، ایمان متقیان نژاد؛ رییس کمیته اقتصادی فدراسیون و جمعی از باشگاه داران و مربیان همگانی سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های همگانی؛ محمد رضا فروحی دبیر فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره با ضرورت توجه مضاعف به باشگاه ها به عنوان کانون های توسعه سلامت جسمانی شرح داد، توجه مضاعف به باشگاه های ورزشی و کمک به بهبود شرایط درآمدی این باشگاه ها در سایه ارتقای کیفی دوره های مربیگری موضوعی است که زمینه حرکت به سمت باشگاه های مجازی و آنلاین را فراهم نمود.

کاوه‌ صدقی هم با اشاره به ضرورت حرکت به سمت باشگاه های مجازی این اقدام فدراسیون ورزش های همگانی را حرکت در جریان صحیح فناوری و اتفاقات روز دنیا متناسب با شرایط شیوع کرونا ارزیابی کرد و افزود: رویکردها و سیاست های فدراسیون همگانی بویژه از زمان حضور افشین ملایی بسیار نوآورانه و دقیق است و زمینه ایجاد امیدواری در جامعه ورزش همگانی کشور را فراهم نموده است.

صدقی از تدوین پیش نویس دستورالعمل تاسیس باشگاه های مجازی جهت ارایه به کمیسیون ماده پنج وزارت ورزش و جوانان خبر داد و تأکید کرد: تلاش شده دستورالعمل مناسب و به روزی متناسب با نیازها تدوین شود که برای نهایی شدن آن نیازمند نظر متخصصین و صاحب‌نظران و باشگاه داران در سراسر کشور هستیم.

این نشست با جمع بندی رضا شجیع و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان به کار خود پایان داد.

صدور مجوز تاسیس باشگاه بدنسازی مجازی درحال حاضر به مرحله اجرا نرسیده و در حال بررسی می باشد.

** به زودی جزئیات صدور مجوز تاسیس باشگاه مجازی با مدارک مورد نیاز تاسیس باشگاه ،شرایط تاسیس باشگاه، هزینه تاسیس باشگاه بدنسازی آنلاین و نحوه درخواست تاسیس باشگاه ورزشی مجازی در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.

بازگشایی باشگاه مجازی آنلاین-

 مزایا و معایب استروئیدها (جالب است بدانید)


زمان تاسیس باشگاه های ورزشی مجازی

موضوع تاسیس باشگاه های ورزشی مجازی یک رویداد جدید نیست و از سال گذشته تا کنون به دلیل همه گیری بیماری کرونا اقداماتی در این خصوص انجام شده است. باشگاه های ورزشی مجازی از سال گذشته تاکنون در ۵ رشته ورزشی برای بهره مندی شهروندان منطقه ۱۵ برپا شده است و هم اکنون بازگشایی باشگاه مجازی برای رشته بدنسازی در حال بررسی می باشد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: این طرح در راستای ترغیب شهروندان به انجام ورزش، تأمین سلامتی و ایجاد روحیه مضاعف و پر کردن اوقات فراغت شهروندان در شرایط قرنطینه کنونی به اجرا درآمده و در رشته های طناب زنی، فوتبال، کاراته و تکواندو برای آقایان و ایروبیک، کاراته، طناب زنی و تکواندو برای خانم ها در فضای مجازی برپا شده است.

محمدی در ادامه به فعالیتهای اداره ورزش در سال گذشته اشاره کرد و گفت: نواخته شدن زنگ ورزش از نو، اجرای طرح های آماده باش، پویش دوشنبه های ورزشی، پویا، شهر فعال، برگزاری مسابقات چالشی پنالتی، شوت دارت، شطرنج آنلاین برپایی ۴۴ عنوان کارگاه آموزشی ورزشی مجازی در سطح نواحی، طراحی و رونمایی از اپلیکیشین ورزشیار، افتتاح ۲ ورزش باغ، افتتاح پایگاه استعدادیابی اسپوکس در منطقه، میزبانی مسابقات بیلیارد مدیران ورزش مناطق ۲۲گانه تهران و راه اندازی ۲ خیابان ورزش از جمله فعالیتهای اداره ورزش آقایان در این مدت بود.

شهردار منطقه اضافه کرد: برگزاری ۱۳۶ عنوان برنامه در مناسبتهای ملی، مذهبی و جهانی، برپایی ۲۲ ایستگاه ورزش شهروندی، اجرای طرح های شبکه زنبوری در ایستگاه های ورزشی، دانه های مهربانی، افتتاح ایستگاه ورزش شهروندی ویژه کودکان کار، برپایی همایش دختران خورشید، برگزاری جام شکرانه، بانوی شهر، زمستانه، رقابتهای سنتی و نوین، خانواده محور و بین نسلی، دوچرخه سواری دختران، برگزاری ۷۷ عنوان کارگاه آموزشی حضوری، مجازی و کسب مقام نخست دختران مرکز پرتو در مسابقات داژبال در میان مناطق تهران نیز از فعالیتها و دستاوردهای ورزش بانوان در سال گذشته بود.

محمدی با اشاره به اینکه ورزش علاوه بر حفظ سلامت جسمانی، رابطه نزدیکی با سلامت و بهداشت روانی و به ویژه پیشگیری از بروز ناهنجاری‌های روانی نظیر کاهش اضطراب و افسردگی دارد افزود: امیدواریم امسال نیز با  اجرای برنامه های ورزشی متنوع و خلاقانه  در ارتقای روحیه و نشاط شهروندان سهیم باشیم.

به این صفحه امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *